Enkeltje Ierland – Charlotte de Monchy

Hallo. Jij wil dit boek toch ook lezen als je deze ziet liggen in de winkel?

Titel:
 Enkeltje Ierland Auteur: Charlotte de Monchy Uitgever: Boekerij Eerste druk: Januari 2016 Pagina’s: 288 Prijs: € 17,50

Over het boek

Dierenarts Lisa heeft Amsterdam en haar beste vriendin Tess achtergelaten voor een droombaan in het dorpje Brentwood op het Ierse platteland. Maar eenmaal daar dringt tot haar door dat als ze alleen maar hard werkt en met doorgewinterde boeren op leeftijd omgaat, de kans klein is dat ze ooit nog de liefde van haar leven gaat vinden.

William keert na de dood van zijn ouders terug naar het enorme familielandgoed. Daar krijgt hij te horen dat de erfenis hem pas toekomt als hij kan aantonen dat hij zijn wilde jaren in Londen definitief achter zich heeft gelaten. Daartoe zal hij zich moeten verloven met een ‘geschikte’ vrouw. Hij kent in Brentwood niemand die in aanmerking komt – behalve misschien de knappe Nederlandse dierenarts. Maar laat er nu één man op de wereld zijn op wie Lisa echt niet zit te wachten…

Mijn mening

Het boek alleen ziet er al prachtig uit. De mooie gekleurde cover laat al een glimlach op je gezicht komen.

Enkeltje Ierland is een boek die je in één keer uit wil lezen. De avonturen op het platteland van Ierland laten je regelmatig lachen. Hiervoor had ik het boek ”zes maanden zonder” van Charlotte ook gelezen en ik vond het verhaal wel op het andere boek lijken. Dit stoorde mij echter niet tijdens het lezen. De verschillen tussen Lisa en William zijn echt hilarisch en laten je regelmatig lachen. Het boek is wel wat voorspelbaar maar dat vond ik niet anders dan bij andere chicklits.

Zoek je een boek die je in één keer uit kan lezen, je een goed gevoel bezorgt en je laat lachen. Dan moet je dit boek zeker lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *