Week 24 – Juni: warmte, hardlopen en naar Rotterdam

En dit was alweer week 24 van dit jaar. Na een heel vermoeiende weken op werk ben ik nu officieel afgestudeerd en heb ik nog drie weken vakantie. Afgelopen weekend was ik op muziekweekend in Meppel en dat hakte er na die drukke weken op werk wel in. Deze week stond voor lekker bijkomen, heel veel vrienden weer zien, naar Rotterdam met mijn moeder en hardlopen in Amersfoort!

Maandag

Maandag had ik niet heel veel uitgespookt. ’s Avonds heb ik altijd pianoles waarvoor ik het nodige nog even geoefend heb. Bij de maandag staat ook maar één foto die ik voorbij zag komen op internet. De tekst slaat eigenlijk wel op de afgelopen jaren van studeren die gingen niet altijd vanzelf en hebben soms vele tranen gekost. Het staat ook voor dat niet altijd alles makkelijk hoeft te zijn. Makkelijk is ook zo saai toch? Ik houd wel van wat uitdaging.

Dinsdag

Tijd voor de administratie vandaag. Voor mijn nieuwe baan moest ik wat dingen uitprinten en bij elkaar zoeken. Ik zag dat mijn diploma al beschikbaar was op DUO (nog niet eens zelf in ontvangst genomen). Ik genoot van de zon en las een boek -> die overigens echt de moeite waard is binnenkort meer hierover.

Woensdag

Deze dag stond in het thema van koffie dates. ’s Ochtends praatte ik bij met mijn beste vriend die ik sinds mijn verjaardag niet had gezien (maand geleden), daarna met mijn beste vriendin die ik ook voor het laatst had gezien op mijn verjaardag. Moet verboden worden dat je elkaar zo lang niet kan zien. Pip kreeg de katten tunnel van een vriendin van mijn moeder die gaat verhuizen, die viel goed in de smaak! Ik rende van de tennis door naar een examenfeestje en daarna rolde ik door naar mijn bed.

Donderdag

In de middag zou ik gaan lunchen met een vriendin maar dit ging niet door. Plannen veranderde en ik ging met mijn moeder helpen een vriendin verhuizen. In de middag ging ik even langs de supermarkt en daar zag ik deze twee leuke opblaasbare zwembanden. Mijn moeder stuurde deze foto van de Margriet door. Onlangs is zij geïnterviewd omdat ze op latere leeftijd een beugel heeft gekregen, dit artikel wordt volgende week gepubliceerd. ‘S avonds was ik bij de wekelijkse repetitie van mijn fanfare orkest waarna ik nog aan de bar hing tot half 1 en toen was het echt wel tijd om weer naar huis te gaan!

Vrijdag

Eindelijk de dag waarop we naar Rotterdam zouden gaan. De meningen vooraf over Rotterdam waren nogal verdeeld waardoor ik niet zeker wist of het wel wat zou zijn. Op de foto’s zie je de markthal, de kubuswoningen en de Dille en Kamille. Ik denk dat iedereen de Dille en Kamille wel kent maar wat is deze fijn in Rotterdam. Even op je gat zitten in deze heerlijk zithoek en genieten van lekker thee uit eigen winkel (gratieeeees). Dikke duim voor de Dille en Kamille dus. Kocht er nog twee leuke cadeautjes voor twee vriendinnen die zijn gaan samenwonen. Ik vind dat je daar altijd wel een leuk cadeautje kan vinden, slaag daar altijd heel goed. Ze hebben er overigens ook hele schattige kaartjes!

Zaterdag

Vandaag stond er eigenlijk niet heel veel op de planning maar uiteindelijk heb ik toch meer gedaan. Aan het einde van de ochtend even langs de Intratuin geweest want Pip haar snoepjes waren op.  Omdat we toch al bijna in Hilversum waren besloten we nog even langs de stad te gaan. Voor mijn moeder iets minder geslaagd want niets gevonden voor mij wel heel erg geslaagd :)! Wilde al langere tijd een tas en nu was die in de SALE, drie keer hoera! Deze niet zo zonnige dag eindigde toch behoorlijk zonnig waardoor er geëindigd werd met een BBQ prima zaterdag als je het mij vraagt.

Zondag

Het was al wel voorspeld voor vandaag een erg warme dag. Mijn moeder haalde mij een aantal dagen geleden al over om niet te gaan hardlopen in te warm weer. Daar trapte ik niet in. In de auto zonder airco was de tocht naar Amersfoort al erg warm. De wedstrijd zelf (5km) was leuk maar erg druk. Ik had het idee dat ik constant aan het slalommen was tussen de mensen. Onderweg lekker veel water op en uiteindelijk met 33 minuten gefinisht nou perfect al zeg ik het zelf. Binnenkort nog een loop in Noordwijk hopelijk kan ik dan onder de 30 minuten finishen. Hierna hadden we nog een verjaardag van vrienden en was ik blij dat ik ’s avonds op de bank kon neerstrijken. Van deze warmte word je echt een beetje sloom en dat merk ik in alles wat ik doe.

O die prachtige foto van het konijn, is gemaakt door mijn vader. Je ziet die creatieve kant heb ik van hem ;)!

Muziekjes!

De nieuwe liedjes van Bløf zijn zo Bløf en dat maakt me zo blij (te vaak zo…). Kan wel uren naar de nieuwe CD luisteren. Hieronder een paar van mijn favorieten. Ik was de gelukkige die bij het concert in Tivoli was en ga ook maar gelijk naar het concert in de Ziggo Dome volgend jaar (die-hard fan hier). Ik wilde eigenlijk dolgraag een gesigneerde CD, maar die hadden ze niet, heel erg jammer.. Maar wie weet gaat dit nog komen (doe het bløf!) Zoutelande is misschien wel mijn favoriet. Hebben jullie nog aanraders voor leuke muziek voor op mijn afspeellijst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *